Important!

Prin necompletarea CNP-ului există riscul să nu putem identifica cererea ta pe parcursul procesului de aplicare, deci să nu poți beneficia de ofertă.

remesh. A doua șansă persoanelor dezavantajate și materialelor reciclate.

ANUL PROIECTULUI
01 Ianuarie 2022
BENEFICIARI
Ateliere fără Frontiere - Remesh
CATEGORIA
Social

Tu cum susții comunitatea?

remesh este unul dintre proiectele celor de la Ateliere Fără Frontiere – o organizație care luptă pentru inserția socială și profesională a persoanelor vulnerabile și marginalizate.

30 locuri de muncă
în economie circulară (anual)

20 de tone
deșeuri publicitare/an colectate

peste 80.000
produse

Ne-am alăturat și noi proiectului și credem că împreună putem să facem mai mult. Mai exact, să dăm o șansă celor care au nevoie de ajutor pentru a se integra pe piața muncii.

Cei care beneficiază de acest proiect sunt mămici cu mai mulți copii și cu un trecut dificil sau persoane fară adăpost. Pentru ele, remesh înseamnă un nou început.

Tot aici, se oferă o nouă viață bannerelor publicitare. Acele materiale care altfel nu au nicio șansă la reciclare și ajung să dăuneze mediului înconjurător.

Cum se întâmplă asta?

Materialele ajung la remesh și sunt transformate în șacoșe, genți sau orice alt accesoriu de modă. 

Fiecare produs este unic, croit manual și cu o durată lungă de viață. Și ce e și mai frumos, e realizat de oameni care își doresc o șansă la o viață mai bună.

Ce zici? Ne ajuți și tu?

Poți să faci asta printr-o donație chiar aici sau direct din BT Pay. O altă modalitate prin care poți să îi susții, este prin cumpărarea de produse reciclate remesh.

Astfel, protejezi natura, contribui la binele societății și susții oamenii care provin din medii defavorizate. Mai exact, oferi o nouă șansă!

Donează și tu!

Donează și tu, direct din BT Pay!